Höstlovspaket

Giltig från mån 30 okt 2017 - mån 06 nov 2017

Vad passar väl bättre än spökhistorier, upplevelsebad och shopping på höstlovet?<br/> Upplev Örebro slott på ett spännande sätt med spökhistorier, lek och bus. Värm er på Gustavsvik upplevelsebad, i djungelliknande miljö med rutschkanor, vågmaskiner och vildvattenfors, kul för hela familjen. Ni får också ett presentkort till ett värde av 200 kr på Marieberg Galleria att shoppa för.

Att det spökar på Örebro slott känner många till, framför allt de som har jobbat där. Under spökveckan har familjen chansen att ta del av Vasaborgens mest märkliga historier. Lämplig ålder är ca 7 år.
Gustavsvik Upplevelsebad erbjuder varma härliga bad i djungelliknande miljö med mycket kul för både stora och små.
Mariebergs Galleria bjuder på ett presentkort till ett värde av 200 kr som gäller i gallerians mer än 100 butiker, allt under ett och samma tak. Missa inte heller att äta gott mellan aktiviteterna. Det finns många restauranger som serverar något gott för alla smaker, allt från lokala favoriter till smaker från främmande länder.
I paketet igår boende på valt hotell inkl frukost, biljetter till barnens spökvisning på Örebro slott, bad på Gustavsviks Upplevelsebad, allt för hela familjen. Entré till badet gäller vid ett tillfälle valfri dag vid under vistelsen. Presentkortet finns att hämta ut i receptionen när ni checkar in på hotellet.
Observera att bekräftelsen samt de vouchrar ni erhåller tillsammans med er bekräftelse ska skrivas ut och medtas. Dessa gäller för boendet samt som entrébiljett på Gustavsviks Upplevelsebad och till Spökvisningen


TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift