Shopping Marieberg Galleria

Välkommen till härlig shopping på Marieberg Galleria! Här kan du shoppa, äta & dricka gott, fixa frisyren & umgås. För att ni ska känna er riktigt välkommna till Marieberg Galleria bjuder vi på ett presentkort laddat med 200 kr som gäller i ca 80 av våra 106 butiker.

I Gallerian finns allt du behöver - våra 106 butiker har allt! På www.marieberggalleria.se hittar du alla butiker! Du kan också gå med i Marieberg Gallerias facebookgrupp så får du alltid aktuell information. Gallerian ligger några km utanför centrala Örebro, det finns gott om gratis parkeringar. Det finns även bra bussförbindelser till Marieberg Galleria.
I paketet ingår boende på valfritt hotell i Örebro inkl frukostbuffé. Presentkort värt 200 kr gällande i Marieberg Galleria. Fika på Gamla Örebro i den trivsamma trästaden Wadköping som ligger centralt vid Stadsparken. Rabattkupong 20% som gäller i turistbyrån på Olof Palmes torg och Örebro slott. För familjen finns också möjlighet att välja till bad på Gustavsiks Upplevelsebad (fika och bad gäller valfri dag under vistelsen). Bekräftelse och vouchrar skickas till er med mejl, dessa skriver ni ut och tar med till respektive anläggning. Presentkortet skickas till er med post. Vid sen bokning kontakta Örebrokompaniet så kan presentkortet hämtas ut i Turistbyrån.


TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift