Paket


Giltig från sön 31 dec 2017 - tis 02 jan 2018
En nyårsafton för dig som gillar att dansa! Dansa in det nya året på ett av mellansveriges mest populära dansställen - Brunnsparken. Här är dansen i centrum och nyårorkestern är det populära dansbandet Donnez. Dansa hela kvällen och skåla sedan in 2018 på dansgolvet. Dansen pågår mellan kl 20:00 - 01:00. Kan man få ett bättre avslut på 2017?

För dig som gillar att dansa! Varför inte kombinera en avkopplande hotellvistelse med ett besök på en av mellansveriges mest populära dansställen - Brunnsparken. Dansen är på lördagar och varannan tisdag, året om med några få undantag. Helgdagar som skärtorsdag, påskdagen, valborg och juldagen är exempel på tillfällen som det också är dans. För aktuellt dansprogram och tider se www.brunnsparken.com.

Örebro - den ultimata shoppingstaden! Här har du nära till allt. Spendera dagen med att shoppa våra fräscha gallerior eller härliga småbutiker. Restauranger och caféer, allt finns inom gångavstånd från de flesta hotell. Ta en fika på klassiska Konditori Vasa. Checka in på önskat hotell, njut av vad Örebro har att erbjuda!

Välkommen till härlig shopping på Marieberg Galleria! Här kan du shoppa, äta & dricka gott, fixa frisyren & umgås. För att ni ska känna er riktigt välkommna till Marieberg Galleria bjuder vi på ett presentkort laddat med 200 kr som gäller i ca 80 av våra 106 butiker.

Ända sedan medeltiden har Örebro Slott varit stadens självklara medelpunkt. Omgärdat av Svartåns virvlande strömmar har det ständigt hållit sitt vakande öga på alla de som passerat över ån. Mängder av historier och myter omgärdar slottet... Följ med på en guidad visningen genom slottets salar och hör historien om den gamla vasaborgen.

I djungelliknande miljö kastar du dig ut i Europas högsta och längsta vildvattenfors med hängbroar, laguner och pooler. Vågar du prova alla 6 häftiga vattenrutschbanor, klättermuren, vågbassängen och akvarielagunen. Det finns även ett eget vattenlandskap för de allra minsta med lite snällare vattenrutschbanor, pooler och annat roligt. Utbyggt och ombyggt för ännu fler spännande badupplevelser!

TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift